You are currently viewing Vuosi 2021 on nyt paketissa

Vuosi 2021 on nyt paketissa

Vuosi 2021 vaihtui uuteen vuoteen 2022 ja on vaikea uskoa, että tässä kuussa tulee vuosi täyteen siitä, kun aloin yrittäjäksi. Olen oppinut paljon vuoden aikana yrittämisestä ja verkkokaupan pitämisestä.
Matkalle on sattunut yllätyksiä ja pettymyksiäkin. Kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan ja loppuvuodesta minut valtasi henkinen uupumus, ahdistus ja pelko, kun kevään innokas uuden luominen vaihtui yrittäjän arjen realiteettien edessä selviytymistaisteluksi.

Toteutin kuitenkin haaveeni yrittäjyydestä enkä ole katunut sitä, vaikka se ei aina ole ollutkaan ihan sitä, mitä alun perin kuvittelin. Halusin perustaa kivijalkakaupan, jonka yhteydessä olisi pieni kahvila, mutta rahkeeni riittivät verkkokauppaan, jonka suunnittelin aluksi vain tukitoiminnaksi taustalle. Monen mielestä tämä oli vain järkevä ratkaisu yhteiskuntamme vallitsevissa olosuhteissa.

Nukkekodin lumo verkkokaupan rakensi Internesia ja visuaalisen ilmeen sille ja koko yritykselle antoi Visuals. Olen saanut pelkästään ihastelevaa palautetta verkkokaupan sivuista. Myös verkkokaupan valikoimaa on kiitelty. Saamani kannustus ja positiivinen palaute ovat auttaneet jatkamaan vaikeiden aikojen yli.

Alun ajatukset siitä, millainen verkkokauppani valikoima olisi ovat muuttuneet melko lailla. Ensiksi minun oli tarpeellista saada verkkokauppaan myytäviä tuotteita ja päädyin täyttämään verkkokauppani kaikella, mitä ajattelin nukkekotiharrastamisessa tarvittavan. Nyttemmin olen oivaltanut, ettei Nukkekodin lumon tarvitse tarjota kaikkea, vaan keskittyä olennaiseen.

Verkkokaupan valikoima tuleekin vuonna 2022 muuttumaan ja tarkentumaan juurikin nukkekodin ja pienoismaailmojen rakentamiseen ja miniatyyrien valmistamiseen tarkoitettuihin materiaaleihin ja elementteihin.. Jonkin verran rinnalla tulee olemaan valmiita tehdasvalmisteisia esineitä nukkekotiin sekä sesonkituotteita. Kuluvana vuonna aion myös jatkaa yhteistyökumppaneiden etsintää, jotta voisin laajentaa kotimaisten tuotteiden valikoimaa. Huikea ajatukseni on, että Nukkekodin lumo lähtisi kansainvälisille markkinoille mukanaan joukko suomalaista osaamista ja designia mukanaan.

Haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitani, joiden avulla verkkokaupastani tuli totta. Haluan myös kiittää Teitä, jotka olette tilauksillanne tehneet kaupan olemassaolon mahdolliseksi. Ilman teitä Nukkekodin lumo olisi vain yhden naisen unelma ja harrastus. Kiitos! <3

Ihanaa uutta vuotta 2022!

Terkuin: Sari-Anne

Vastaa