You are currently viewing Nukkekodin lumon synty

Nukkekodin lumon synty

Puoli vuotta sitten aloin vakavasti suunnitella yrityksen perustamista. Minulle oli selvää, että kyseessä olisi kauppa, joka liittyisi nukkekoteihin. Selvitin, mitä se vaatii ja otin ensimmäiset askeleet kohti täysipäiväistä yrittäjyyttä, verkkokaupan perustamistasekä unelmani toteuttamista.

 

Suunnitelmista tekoihin

Kun suunnitelmat oli tehty, oli aika hakea rahoitusta ja sen saatuani perustin yritykseni nopeasti. Päiväni täyttyivät nyt tuotteiden etsinnästä ja tuotevalikoiman rakentamisesta. Olin yhteydessä tavarantoimittajiin ja aloin tilata tuotteita. Tuotteiden rajaaminen oli vaikeaa, koska olisin halunnut tilata kaikki löytämäni ihanat pikkutavarat myyntiin.

Päädyin kuitenkin rajaamaan nukkekodin esineet pois valikoimasta ja keskittymään rakennusmateriaaleihin sekä askartelutarvikkeisiin. Miniesineitä on tarjolla Nukkekodin lumo verkkokaupassa valikoidusti erilaisten sesonkien mukaan.

 

Tila haltuun

Ajattelin aloittaa yritystoiminnan kotoa käsin, mutta aikani asiaa punnittua vuokrasin kuitenkin itselleni työtilan. Sen myötä minulla on enemmän tilaa ja omaa rauhaa. Pikkuhiljaa tuo pieni 11 neliön tila alkoi täyttyä tavaroista.

Purin tilaamiani tuotteita laatikoista ja minulla oli koko ajan joulu. Tuotteet järjestelin hyllyyn tulevia lähetyksiä ajatellen. Ne oli myös kuvattava verkkokauppaan ja se on ollutkin aikamoinen urakka!

 

Verkkokaupan rakentaminen

Verkkokauppaani tekemään palkkasin ammattilaisen, koska en itse ole mikään tietokonevelho. Verkkokauppa rakentui pala palalta ja pian alkoi avajaispäiväkin jo siintämään horisontissa. Vielä oli paljon tehtävää. Tuotekuvat piti ladata verkkokauppaan, kirjoittaa niille tuotekuvaukset ja hinnoitella ne. Hankkia pakkaustarvikkeet ja selvitellä postitukseen liittyvät kysymykset. Piti myös laatia toimitusehdot ja tietosuojaselosteet verkkosivulle sekä laittaa mainokset eteenpäin.

 

Matka kohti unelmien toteutumista

Tämä matka on ollut uusi ja mielenkiintoinen, mutta ennen kaikkiea se on ollut innostava. Olen joutunut usein pois mukavuusalueeltani ja tarttumaan sellaisiinkin asioihin, joista minulla ei ole ollut aiempaa kokemusta. Jotkin asiat eivät ole menneet odotusteni mukaisesti, mutta pääosin kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin. Olen toteuttanut unelmaani.

Haluankin tässä yhteydessä kiittää minua auttaneita ja tukenani olleita ihmisiä; perhettäni, ystäviäni sekä yhteistyökumppaneitani. Ilman teitä en olisi saanut kauppaani pystyyn!

Haluan myös kiittää teitä, jotka olette kulkeneet mukanani tätä polkua ja seuranneet Nukkekodin lumon rakentumista sosiaalisen median kanavissa. On ollut ilo huomata seuraajajoukon kasvavan tasaisesti. Toivottavasti verkkokauppani antaa teille sitä, mitä varten se on luotu eli innostusta ja välineitä nukkekotiharrastamiseen.

Tervetuloa ihastumaan ja ostoksille!

: Sari-Anne

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

  1. Satu

    Onnea ja menestystä!

  2. Sinikka

    Upeaa työtä! Kauniit sivut ja niin houkuttelevia tuotteita! Onnittelut!

Vastaa