You are currently viewing Vuosi Nukkekodin lumo -verkkokauppaa

Vuosi Nukkekodin lumo -verkkokauppaa

Vuosi selätetty, uusi edessä!

Tänään tuli vuosi täyteen siitä, kun avasin Nukkekodin lumo -verkkokaupan. Vuosi on ollut yhden unelman täyttymys ja siihen on mahtunut paljon onnistumisia ja ilonaiheita, mutta myös epäonnistumisia ja huolta. Paljon on tapahtunut ja on vaikea uskoa, että minulla on takanani jo vuosi yrittäjyyttä ja verkkokaupan pyörittämistä.

Verkkokaupan auettua tuntui, että ihmiset löysivät sinne nopeasti ja sana kiiri sosiaalisessa mediassa uudesta nukkekotikaupasta. Osa tavarasta loppui kaupasta yllättävän pian. Minulla ei kuitenkaan ollut aiempia kokemuksia verkkokaupasta enkä tiennyt, mitä odottaa. Olin iloinen, kun sain yrityksen kulut maksettua ja rahaakin jäi vielä yli. Odotin menestyksen kolkuttelevan ovelleni hetkenä minä hyvänsä.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan niin pitkälle vielä ensimmäisen vuoden aikana. Yrityksen alku on usein haastava ja niin myös minunkin tapauksessani. Palkkaa en ole itselleni pystynyt maksamaan, vaan olen elänyt starttirahan turvin ja puolisoni on tukenut minua taloudellisesti. Nyt kun palkatonta yrittäjyyttä on yli vuosi takana, on mieleen alkanut toisenlaisia ajatuksia yrittämisestä, sanotaan vaikka realistisempia ja unelma on muuttunut ajoittain stressiksi, motivaation puutteeksi ja vaikeiksi päätöksiksi.

En silti kadu sitä, että lähdin yrittäjäksi tai avasin verkkokaupan, joka myy nukkekoti- ja askartelutarvikkeita, vaikka minua varoiteltiin, että toimin hyvin kapealla alalla. Vuoden matka on opettanut minulle paljon ja antanut uusia kokemuksia. Olen löytänyt kumppaneita ja saanut kanta-asiakkaita, jotka palaavat kauppaani kerta toisensa jälkeen. Verkkokauppaani on kiitelty ja ihasteltu, mikä kertoo, että olen tehnyt oikeita asioita tai asioita oikein. Myös mokia on sattunut matkan varrelle ja oppia on tullut kantapään kautta. Olen mielestäni kuitenkin säästynyt pahimmilta takaiskuilta.

Aloitan uuden vuoden toiveikkaana, vaikka juuri nyt kaikki on epävarmaa. Ihmisten huoli sodasta ja bensan ja ruoan hinnan nousu heijastuu myös nukkekotikauppaan. Onneksi sen ei kuitenkaan tarvitse näkyä nukkekotimaailmassa, jonka jokainen voi rakentaa pakopaikaksi itselleen. Paikaksi, joka tarjoaa turvaa ja rauhaa, kun ympärillä kuohuu.

Täydellisessä yhteiskunnassa jokainen saisi tehdä sitä, mistä nauttii ja tulla sillä toimeen. Emme kuitenkaan elä täydellisessä yhteiskunnassa, vaan hyvinkin kaukana siitä. Silti uskon edelleen, että menestys on minun, yritykseni ja verkkokauppani kohdalla mahdollista.

Kiitän jokaista, joka on tähän mennessä minua tukenut, kukin omalla tavallaan! Erityisen ISO kiitos teille, jotka olette ostaneet kaupastani ja varmistaneet, että pikkukauppani matka on edennyt uudelle kaudelle. Tuki, luottamus, kannustus ja neuvot, joita muilta saan, muokkaavat sitä maaperää, jossa voin kasvattaa koko joukon uusia unelmia ja ideoita menestykseen. Tahtotilani on, että sato kantaisi hedelmää minun lisäkseni myös muille, kuten yhteistyökumppaneilleni, nukkekotiharrastajille ja kaikille intohimoisille askartelijoille.

Aurinkoisia minipuuhia kevääseen!

Kiitollisuudella : Sari-Anne 😊

Nukkekodin lumo logo
Upo-talo
Työtila
Työtila
Artikkeli Nukkekotiyhdistyksen lehdessä Nukkekodin lumosta
Artikkeli Nukkekotiyhdistyksen lehdessä Nukkekodin lumosta
Nukkekodin pöytä, jolla on miniesineitä
Ranta-aiheinen kuva, jossa on varvasvälitossu, joogamatto, olkihattu, vesipullo ja jäätelöannos hiekalla
Nukkekodin kottikärryt, kuokka ja saappaat sekä minikurpitsoja, -pernuoita, -porkkanoita ja -omenia.
Halloween -miniatyyritalo
Minä messupöydän takana
Messupöytä

Vastaa