You are currently viewing Kesäkuun uutiskirje 2/21

Kesäkuun uutiskirje 2/21

NUKKEKODIN KESÄÄN – valikoima kasvaa

Nukkekodin lumo verkkokauppa on nyt ollut avoinna kaksi kuukautta. Tunnettuuden kasvattaminen on jokapäiväistä työtä ja olenkin pyrkinyt olemaan aktiivinen somessa. Välillä tuntuu, että toistan itseäni, koska suurin osa postauksista on sitä, että kerron verkkokaupan uusista tuotteista. Valikoiman monipuolistaminen on kuitenkin nyt avainasemassa.

Kesäkuun kuumat

Kesäkuussa alkaa uusi kampanja ”Kesäkuun kuumat”, joka sisältää kesään ehdottomasti kuuluvia esineitä kuten grilli, ulkokalusteet ja kesämökki. Rantaloma ja meri ovat myös kesän aiheita, ja niihin liittyviä tuotteita tulee kesän aikana verkkokauppaan lisää. Kampanja kestää koko kesän aina elokuun loppuun, jolloin tuotteet poistuvat valikoimasta, joten hanki omasi pian!

Taito-mökki valikoimaan

Kesäkuun aikana Nukkekodin lumo verkkokauppaan saapuu ihastuttava 1/12 mittakoon Taito-mökki. Mökki sopii hyvin aloittavalle harrastajalle ja sen kanssa voi toteuttaa monta erilaista mökkiunelmaa. Taito-mökin on suunnitellut ”Minna miniatures” Minna Toivari ja sen valmistaa Gepetto Kangasalla.

Onko unelmamökkisi punainen tupa, ruutuikkunat ja perunamaa? Vai kenties moderni, minimalistinen ja linjakas? Tai ehkä vain annat mielikuvituksen viedä mennessään

Vanerista valmistettu koottava nukkekoti
Kolme Karton kuviopaperivihkoa

Karto-kampanja

Kesäkuun tilauksesi ylittäessä 25 euroa, saat kaupan päälle Karton kuviopaperivihkon (arvo 4,5 euroa).

Toimi näin: poimi valitsemasi vihko ostoskärryyn ja kirjoita kuponkikohtaan koodi Karto-kampanja. Tilauksen loppusummasta vähennetään 4,50 euroa. Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

Vastaa