Nukkekoti Villa Rosa

179,00  sis. alv 24%

Koko 105 cm x 83 cm x 38 cm

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Villa Rosa on Mini Munduksen koottava nukkekoti. Rakennussarja on valmistettu tukevasta MDF-levystä (Medium Density Fiber). Ikkunoiden, ovien ja portaikkojen aukot ovat valmiina levyissä, joten rakennussarja ei vaadi sahaamista. Nukkekodin mukana tulee kokoamisohjeet. Nukkekoti on koottuna painava, joten se vaatii alleen tukevan alustan.

HUOM! Rakennussarja sisältää ainoastaan seinä-, lattia-, ja kattolevyt. Se EI siis sisällä ikkunoita, ovia tms. Villa Rosan lisäosasetin voit ostaa täältä. Settiin kuuluu 20 lisäosaa; ovia, ikkunoita ja portaikko.

Tilaus: kun tilaat tämän nukkekodin verkkokaupasta, teen tilauksesi mukaisen tilauksen Mini Mundukselle, jonka jälkeen Mini Mundus lähettää nukkekodin suoraan sinulle. Toimitusaika on noin kahdesta kolmeen (1-2) viikkoa. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai nukkekodista, voit laittaa sähköpostia sarianne@nukkekodinlumo.fi.

Nukkekodin lumo ei vastaa kuljetuksen aikana rikkoutuneesta nukkekodista. Jos huomaat pakkauksen kärsineen kuljetuksesta, sinun tulee ottaa suoraan yhteyttä paketin toimittamaan kuljetusyhtiöön. Mikäli nukkekodista puuttuu osia tai se on vaurioitunut muuten kuin kuljetuksessa, laita minulle sähköpostia tai soita, niin olen puolestasi yhteydessä Mini Mundukseen. Tilauksen peruuttamista ja tuotteen palautusta koskeviin ehtoihin voit tutustua täällä. Nukkekodin lumo ei vastaa virheettömän tuotteen palautuskustannuksista, mikäli tilausta ei ole peruutettu 14 vrk aikana tilauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nukkekoti Villa Rosa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.