Keittiön kalusteet

40,00  sis. alv 24%

Yläkaappi ja lasikaappi: leveys 3,5 cm, syvyys 2,5 cm ja korkeus 5,2 cm

Alakaapit sekä laatikosto: leveys 3,5 cm, syvyys 5 cm ja korkeus 7 ja ovet 4,5 cm × 2,7 cm

Allaskaappi: leveys 6,8 cm, syvyys 5 cm cm ja korkeus 7 cm

 

2 varastossa

Kuvaus

Puiset käsittelemättömät ja koottavat nukkekodin keittiön kalusteet. Sisältää lasikaapin ja vetolaatikoston (kaksi (2) laatikkoa sekä leikkuulauta), allaskaapin tiskipöytineen ja kaksi (2) roska-astiaa sekä ylä- ja alakaapin. Mukana tulee myös kangassaranat oville. Kalusteet ovat irrallisia osia, joista voit koota mieleisesi keittiön. Mittakaava 1/12. Osta sähköliesi.

HUOM! Kalusteiden mitat ovat noin-mittoja ja saattavat hieman vaihdella. Kuvan kehys, rekvisiitta, tiskiallaskaapin yläpuoliset kaapit ja liesituuletin / maustehylly eivät kuulu settiin.

Vinkki! Osta saranat ja kahvat oville lisätäksesi kalusteisiin yksityiskohtia. Keittiön kalusteiden seuraksi sopivat pöytä ja tuolit.

Sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle kolmivuotiaille.

Kotimainen tuote

Kokoaminen: Kokoaminen on helppoa. Tarvitset vain (puu)liimaa. Irrota osat levystä varovasti ja kokoa kalusteet kokeeksi ennen sen lopullista liimaamista. Mukana tulevat kokoamisohjeet.

 

Gepetto on suomalainen perheyhtiö, joka valmistaa muun muassa laadukkaita nukkekoteja, nukkekodin kalusteita ja pienesineitä koivuvanerista laserleikkaamalla Kangasalla. Lisätietoa Gepetton tuotteista voit kysyä sähköpostilla gepetto@gepetto.fi. Lisää nukkekotitarvikkeita löydät Gepetton verkkokaupasta www.gepetto.fi.

Kuva: Anu Pellinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keittiön kalusteet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...