Nukkekodin lumon tarina alkaa noin neljän vuoden takaa, kun aloitin rakentaa omaa nukkekotia. Etsin tietoa ja materiaaleja nukkekodin rakentamiseen ja huomasin, että yksikään yritys ei myy tuotteita juuri tällaiseen tarkoitukseen. Siitä se ajatus sitten lähti!

Yrittäjyyttä olen harkinnut jo parisen kymmentä vuotta. Olen aina haaveillut käsityöputiikista. Aiemmin minulla ei ole ollut rahkeita lähteä yrittämään, mutta nyt siihen aukesi tilaisuus. Verkkokaupan perustamiseen minut ajoi nykytilanne ja verkkokauppojen ilmeinen suosio. Unelma omasta putiikista elää kuitenkin edelleen.

Nukkekodin lumon visio on innostaa ihmisiä nukkekotiharrastuksen pariin tarjoamalla siihen monipuoliset välineet ja materiaalit sekä ohjeita. Visiotaan Nukkekodin lumo toteuttaa verkkokaupan ja blogin välityksellä. Verkkokaupassa myydään nukkekotien rakennussarjoja, puuvalmiita huonekaluja sekä askartelu ja rakennustarvikkeita. Lisäksi tarjolla on sisustuksellisempia elementtejä kuten hyllyjä ja vitriinejä niille, joille nukkekodit ja miniatyyrit ovat enemmänkin koristeita tai keräilykohteita.

Blogissa jaan ohjeita nukkekodin rakentamiseen sekä pienoisesineiden tekoon. Lisäksi se on tärkeä kanava Nukkekodin lumon uutisista kertomiseen sekä markkinointiin.

Varsinaisia nukkekodin esineitä ei Nukkekodin lumon valikoimaan ainakaan aluksi ole paljon tulossa. Esineitä hankin aina eri sesonkien mukaan ja näin valikoima siltäkin osin pikkuhiljaa laajenee. Kaiken keskiössä olette kuitenkin te, jotka toivottavasti tulette ostoksille verkkokauppaani. Teidän mielipiteenne on minulle tärkeä ja siksi toivonkin teiltä avointa palautetta verkkokaupan toimivuudesta sekä valikoimasta. Jos jotain etsimääsi ei heti ole tarjolla, laita minulle sähköpostia sarianne@nukkekodinlumo.fi tai viesti Nukkekodin lumon sosiaalisen median kanavissa, niin pyrin laajentamaan valikoimaan toivottuun suuntaan.

Valikoima on aluksi melko suppea ja toivonkin teiltä kärsivällisyyttä. Tuon uusia tuotteita jatkuvasti kauppaan!

Tervetuloa ostoksille tai vain ihastelemaan!

Nukkekodin lumon taustalla

Nimeni on Sari-Anne ja olen 41-vuotias sekä asunut koko ikäni Lahdessa. Perheeseeni kuuluvat rakas avopuolisoni, hänen kaksi ihastuttavaa tytärtään ja Mauku-kissa.

Ennen yrittäjyyttä olen ollut pääosin asiakaspalvelutehtävissä ja koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi. Käsityötaustaa minulla ei varsinaisesti ole enkä ole ennen pyörittänyt omaa yritystä. Olen unelmoinut omasta yrityksestä jo lähes kaksikymmentä vuotta enkä oikein vieläkään voi uskoa, että nyt tuo unelma on totta.

Vapaa-aikana rakennan nukkekotia, mutta myös luen paljon. Käyn kävelyillä lähiluonnossa ja katson Sohvaperunoita sekä historiallisia dokumentteja. Perheen kanssa pelaamme paljon lautapelejä ja askartelemme.

Voit seurata minua blogissani nukkekodinlumo.blogspot.fi ja Instagramissa @nukkekodinlumo.

Yhteistyökumppanit

Nukkekodin lumon visuaalisen ilmeen on luonut Visuals, verkkokaupan on pystyttänyt Internesia, kirjanpitoni hoitaa Tilitoimisto Sa-Ra Oy ja työtilani minulle vuokraa Renor. Varaston hyllyt täyttää lisäksi useat kotimaiset sekä ulkomaiset tavarantoimittajat. Katso niistä lisää sivulta Tuotemerkit.