Nukkekodin lumon tarina alkaa noin viiden vuoden takaa, kun aloitin rakentaa omaa nukkekotia. Etsin tietoa ja materiaaleja nukkekodin rakentamiseen ja huomasin, että yksikään yritys ei myy tuotteita juuri tällaiseen tarkoitukseen. Siitä se ajatus sitten lähti!

Yrittäjyyttä olen harkinnut jo parisen kymmentä vuotta. Olen aina haaveillut käsityöputiikista. Aiemmin minulla ei ole ollut rahkeita lähteä yrittämään, mutta nyt siihen aukesi tilaisuus. Verkkokaupan perustamiseen minut ajoi nykytilanne ja verkkokauppojen ilmeinen suosio. Unelma omasta putiikista elää kuitenkin edelleen.

Nukkekodin lumon visio on innostaa ihmisiä nukkekotiharrastuksen pariin tarjoamalla siihen monipuoliset välineet ja materiaalit sekä ohjeita. Visiotaan Nukkekodin lumo toteuttaa verkkokaupan ja blogin välityksellä. Verkkokaupassa myydään pääasiassa askartelu- ja rakennustarvikkeita. Lisäksi tarjolla on sisustuksellisempia elementtejä kuten hyllyjä ja vitriinejä niille, joille nukkekodit ja miniatyyrit ovat enemmänkin koristeita tai keräilykohteita. Varsinaisia nukkekodin esineitä ei Nukkekodin lumon valikoimaan ole paljon tulossa, koska niitä on saatavilla muutenkin monipuolisesti. Tuon uusia tuotteita säännöllisesti kauppaan!

Blogissa jaan ohjeita nukkekodin rakentamiseen sekä pienoisesineiden tekoon. Blogissa kerron myös Nukkekodin lumon uutisia. Ajankohtaisia asiaoita ja tietoa uutuuksista jaan Facebookissa ja Instagramissa @nukkekodinlumokauppa.

Kaiken keskiössä olette te, jotka toivottavasti tulette ostoksille verkkokauppaani. Teidän mielipiteenne on minulle tärkeä ja siksi toivonkin teiltä avointa palautetta verkkokaupan toimivuudesta sekä valikoimasta. Jos jotain etsimääsi ei heti ole tarjolla, laita minulle sähköpostia sarianne@nukkekodinlumo.fi tai viesti Nukkekodin lumon sosiaalisen median kanavissa, niin pyrin laajentamaan valikoimaan toivottuun suuntaan.

Tervetuloa ostoksille tai vain ihastelemaan!

Nukkekodin lumon taustalla

Nimeni on Sari-Anne ja olen 42-vuotias sekä asunut koko ikäni Lahdessa. Perheeseeni kuuluvat rakas avopuolisoni, hänen kaksi ihastuttavaa tytärtään ja Mauku-kissa.

Ennen yrittäjyyttä olen ollut pääosin asiakaspalvelutehtävissä ja koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi. Käsityötaustaa minulla ei varsinaisesti ole enkä ole aiemmin johtanut omaa yritystä. Olen unelmoinut yrittämisestä ja omasta kaupasta jo lähes kaksikymmentä vuotta enkä oikein vieläkään voi uskoa, että nyt tuo unelma on totta.

Vapaa-aikana rakennan nukkekotia, luen paljon ja käyn kävelyillä. Olen kiinnostunut historiasta, varsinkin vanhoista esineistä ja kulttuurihistoriasta. Perheeni kanssa pelaamme paljon lautapelejä, teemme retkiä lähiluonnossa ja askartelemme.

Voit seurata minua blogissani nukkekodinlumo.blogspot.fi ja Instagramissa @nukkekodinlumo.

Yhteistyökumppanit

Nukkekodin lumon visuaalisen ilmeen on luonut Visuals, verkkokaupan on pystyttänyt Internesia, kirjanpitoni hoitaa Tilitoimisto Sa-Ra Oy ja työtilani minulle vuokraa Renor. Varaston hyllyt täyttää lisäksi useat kotimaiset sekä ulkomaiset tavarantoimittajat. Katso niistä lisää sivulta Tavaramerkit.