Vuosi 2021 on nyt paketissa

Vuosi vaihtui ja on vaikea uskoa, että tässä kuussa tulee vuosi täyteen siitä, kun aloin yrittäjäksi. Alun ajatukset siitä, millainen verkkokauppani olisi ovat muuttuneet melko lailla. Verkkokaupan valikoima tuleekin muuttumaan ja tarkentumaan. Huikea ajatukseni on, että Nukkekodin lumo lähtisi kansainvälisille markkinoille mukanaan joukko suomalaista osaamista ja designia mukanaan. Ihanaa uutta vuotta!

0 kommenttia

Halloween -ruumisarkku

Tämän kertaisessa ohjeessa askarrellaan ruumisarkku Halloween -koristeeksi tai kummitustaloon. Ohje on melko helppo, mutta arkun tekeminen vie jonkin verran aikaa. Arkku valmistetaan puurimasta ja askartelutikuista.

0 kommenttia

Vanhat juuttisäkit

Helppo ja nopea ohje vanhojen juuttisäkkien valmistamiseen puuvillakankaasta. Täytä säkit minikasviksilla ja siemenillä ja aseta ne esille esimerkiksi minikauppaan, markkinakojuun tai nukkekodin kellariin.

0 kommenttia

Kasvimaan satoa massasta

Ohje esittelee helpon tavan valmistaa massasta juureksia ja hedelmiä pienoismaailmaan. Olen valinnut tähän ohjeeseen satokauteen sopivat porkkanan, perunan ja omenan, joista on helppo luoda aidonnäköisiä. Lisäksi esittelen ohjeen kurpitsan tekoon.

0 kommenttia

Sieniä massasta

Ohje esittelee helpon tavan valmistaa massasta sieniä pienoismaailmaan. Tee kanssani kantarelleja, herkkutatteja ja punakärpässieniä.

0 kommenttia