mainosbanneri
mainosbanneri
Varastontyhjennys
Varastontyhjennys
previous arrow
next arrow

Tervetuloa ihastumaan!

Nukkekodin lumo elää sesonkien mukaan ja tarjolla olevat miniesineet ja osa materiaaleista vaihtuvat sen mukaan, mitä sesonkia, esimerkiksi vuodenaikaa tai juhlaa eletään. Verkkokaupan perusvalikoimasta löydät monipuolisesti materiaaleja ja tarvikkeita nukkekotiharrastukseen. 

Blogissa jaan ohjeita miniesineiden ja -huonekalujen tekoon. Myös sinä voit jakaa ohjeitasi muille Nukkekodin lumo blogissa. Laita ohje minulle sähköpostilla, niin julkaisen sen nimelläsi blogissa.

Toivon sinun löytävän kaupasta kaikkea ihanaa käsityöharrastukseesi. Jos jotain etsimääsi ei ole tarjolla, laita minulle sähköpostia sarianne@nukkekodinlumo.fi tai viestiä Facebookissa tai Instagramissa @nukkekodinlumokauppa, niin pyrin laajentamaan valikoimaa. Seuraa somessa myös esimerkiksi nukkekoti Bretonnen rakennusprojektiani ja tilaa uutiskirje, jotta pysyt perillä Nukkekodin lumon tapahtumista.

Klikkaa suoraan

”Diy-askartelijan aarreaitta!

Täältä löytyy ne tuotteet, joita en muualta löydä. On hienoa, että joku on ottanut asiakseen tarjota tarvikkeita ja materiaaleja nukkekotiharrastajille ja että kaikki tarvikkeet saa yhdestä paikasta.

Lisäksi verkkosivut ovat sievät, hyvin toimivat ja luotettavat.” -Pinja

Esittelyssä

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada tiedon uutuustuotteista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi? Tilaa Nukkekodin lumon uutiskirje!